Handwerken

Jaja, nooit gedacht maar ik ben aan het handwerken. Voor de pupjes natuurlijk! Mijn collega heeft me geleerd hoe ik moet haken dus ik ben een voorraadje puppybandjes aan het maken voor de eerste weken.
Gelukkig ben ik erachter dat heel veel mensen niet kunnen haken, ik voelde me al vrij dom. Maar het is gelukkig niet moeilijk en hoewel ik er niet erg snel in ben, is het wel leuk om te doen. Weer een vaardigheid erbij :-).

Voor na de eerste weken hebben we hele kleine halsbandjes, maar die vind ik toch wat groot en breed voor de eerste weken. Daarom wollen bandjes. Dan zijn de pups allemaal individueel goed herkenbaar. Nou denk ik dat wij de pupjes wel uit elkaar kunnen houden maar op de foto’s en de puppy-webcam maken de gekleurde bandjes het makkelijker voor iedereen.

Ik heb geprobeerd om de kleurtjes zoveel mogelijk te laten overeenkomen met de bandjes.

2 thoughts on “Handwerken

  1. Keurig gedaan Anne,die gekochte had ik ook maar duurde toch minimaal 3 weken voordat ze ze om konden
    .(veels te groot)Ik heb ze nog steeds en als ik ze zie dwalen mijn gedachte af naar die prachige maar o zo vermoeiende
    tijd met maar liefst 10 prachtige puppies.Ik ben heel benieuwd naar jullie prachtige pupjes,groetjes Monique(Uggs)

  2. Wij ook, het wordt nu wel steeds spannender!
    Ik vind die kleine halsbandjes wel heel goed voor als ze iets ouder zijn, wennen ze daar vast aan. Maar voor net geboren vind ik het idd echt té, zelfs op z’n kleinst! We zullen wel zien wanneer ze die om krijgen, ik heb nu de kunst van het haken onder de knie dus ik haak zó nieuwe bandjes haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s