Tante Lotus!

Gisteren zijn we met Alba en Lotus bij Dolce en haar Pee-Wee’s geweest. Even buiten het huis hallo zeggen, een teefje met pups mag tenslotte ook vinden dat bezoek nog te vroeg is, maar Dolce was heel blij om Alba en Lotus te zien.

Ook naar binnen vond Dolce geen enkel probleem, haar moeder en zus mochten rustig over het randje kijken naar haar mooie pupjes. Lotus heeft daar even over gedaan, die moest even wennen maar ook die stond na een half uurtje over de rand te gluren en wilde maar al te graag even een pupje poetsen. Ook dat vond Dolce prima!

We hebben 1-week portretjes van de pups gemaakt, onder de bezielende leiding van Alba en Lotus. Bij pupje geel wilde Lotus even kijken of alles helemaal naar wens was, wat deze foto opleverde:

Blog IMG_2347

Puur toeval, maar wel precies de eerste ontmoeting tussen de enige bruinbonte teefjes die ons ras ‘rijk’ is. Hoewel kleur geen rol speelt binnen ons fokprogramma wel een erg mooie symbolische foto voor mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s