Alweer een week!

De tijd vliegt, de P tot W (Pee-Wee) puppies zijn alweer een week. Sinds vanmorgen hebben ze allemaal hun geboortegewicht verdubbeld, de eerste 7 waren dat allang maar nu ook het kleinste ventje lichtblauw.
Dolce begint een routine te krijgen, ze brengt ook regelmatig wat tijd door buiten de kist en wil buiten weer spelen en rennen.
Het is prachtig om te zien hoe instinctief een teefje weet wat ze moet doen en Dolce is helemaal een natuurtalent. Er is nauwelijks te merken dat ze geen ervaren moeder is, ze doet alles geweldig en is heel erg relaxed. Miska en haar gezin zorgen ook goed voor haar, waardoor ze natuurlijk ook een goede moeder kan zijn. Blog IMG_2298 Blog IMG_2300 Blog IMG_2310 Blog IMG_2311 Blog IMG_2349 Blog IMG_2351 Blog IMG_2599 Blog IMG_2616 Blog IMG_2620

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s