Hond van het Jaar Show 2014

We zouden het al bijna vergeten zijn, met alle opwinding en spanning rondom Dolces dekking, maar op zondag 11 januari mocht Lotus (MBIS, BISS, Ch. Nuphar’s Deep In A Dream CW’14) meedoen op de Hond van het Jaar Show.
Op deze show mogen alleen honden inschrijven die tijdens een grote show of de rasclubmatch hebben gewonnen en zich daardoor gekwalificeerd hebben. De ene kwalificatie is de andere natuurlijk niet, wij zijn erg trots dat Lotus haar kwalificatie heeft gewonnen door ongeveer 60 andere Barbets te verslaan op de Kampioenschapsclubmatch – geen simpele overwinning, maar over het algemeen kun je stellen dat alleen de beste honden op deze show vertegenwoordigd zijn. Een eer om ertussen te mogen lopen dus!

De show wordt gehouden in De Flint, in Amersfoort, dus een heuse thuiswedstrijd voor ons. Lotus vond het maar gek dat we in de loop van de ochtend wat spullen bij elkaar pakten. Ze kon merken dat het showtime was, maar verder… Eenmaal daar had ze het wel door en ze had er enorm veel zin in.
Ze toonde zich super op de catwalk, wat toch wel anders is dan in een gewone ring. Ik ben zó trots op haar, ze twijfelde geen seconde, liep op en neer alsof ze het elke week doet en genoot er zichtbaar van. Ze maakte zelfs een huppeltje op het eind, van puur enthousiasme :).

Zowel Wouter als onze vriendin Debby hebben een filmpje gemaakt van Lotus haar moment in de spotlight. Superleuk om terug te kunnen zien!

Van Hannie Warendorf kreeg ik ook nog twee super foto’s, waar ik ook heel erg blij mee ben als aandenken.

Blog DSC_3798 Blog DSC_3808We hebben genoten van ons moment op het podium, maar ook van alle andere mooie honden die we hebben gezien. De Nederlandse kynologie heeft heel wat te bieden!

One thought on “Hond van het Jaar Show 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s