Dolces tripje naar Duitsland

Dolce blijft ons een beetje verassen dit keer. Na vorige week woensdag een hele lage progesteronwaarde, was haar progesteron zaterdagochtend 3.78. Nog geen ovulatie maar we kwamen in de buurt.
We waren voorbereid op deze week dekken, ik gokte woensdag en donderdag. Maar Dolce had niet alleen haast met loops worden, maar ook met gedekt worden want gisteren eind van de middag belde Miska dat haar progesteron 10.9 was! Dat betekent ‘nu dekken’. Maar ja, met de reu iets verder weg vertaald dat naar ‘nu in de auto’!

Dus gisteravond gingen Miska, Dolce en ik op weg naar Keulen, waar Emil (Eddie Bo da Capo) op ons wachtte. Susanne, zijn eigenaar, was zo lief om ons een stuk tegemoet te rijden vanaf Freiburg naar haar ouderlijk huis in Keulen. Ontzettend fijn voor ons. En nog fijner dat ze het helemaal niet erg vond om gisteravond, of eigenlijk bijna nacht, Emil en Dolce nog kennis te laten maken.
Om half 12 een (vrij luidruchtige, sorry buren) dekking op het terras. Wij konden rustig gaan slapen in ons hotel ;-).
’s Morgens een kort wandelingetje in het mooie stadspark. Logo IMG_4615

Daarna, met licht, nog een afspraakje voor de beide geliefden. Leuker voor ons, want dan konden we wat foto’s en filmpjes maken, en leuker voor hen, want nu konden ze beter spelen in de tuin. Helaas was ik wel mijn camera vergeten, dus het zijn iPhone-foto’s geworden.
Maar, wat belangrijker is, na spelen en rennen is Dolce nogmaals gedekt.

Logo IMG_4594 Logo IMG_4598 Logo IMG_4605 Logo IMG_4607Het koppel:

Logo IMG_4570En nog wat foto’s van Emil:Logo IMG_4552Logo IMG_4539Logo IMG_4540Logo IMG_4623En nog even spelen met Emil:

Emil is een hele fijne hond, hij laat zich makkelijk motiveren tot een spelletje. Hij is dan gezellig, niet overdreven fanatiek en zacht in de bek. Hij laat het speeltje makkelijk los, is niet bezitterig en speelt echt samen met je. Hij kalmeert ook weer snel.
Het is een heerlijke knuffel die zich graag laat kriebelen en aaien. Een geweldige hond!

We gaan nu geduld oefenen tot we over een paar weken een echo kunnen laten maken, waarop we hopelijk zien dat ons reisje resultaat heeft gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s