Midweek Belgie

Vorige week zijn we met Wouters ouders en hun hond Bijke een midweek naar Belgie geweest, in Bouillon in het zuiden van Belgie. Lekker even een paar dagen helemaal weg in een prachtig huisje met een mooie omheinde tuin.

We hebben de markt in Sedan (net over de grens met Frankrijk) bezocht, heerlijk gegeten, genoten van de houtkachel, met de honden het dierenpark in Bouillon gezien en vooral veel gerelaxed. De honden hebben heel erg veel gespeeld in de tuin.

Zoals op de bordjes in het dierenpark te lezen stond: ‘Animaux dangereux’ ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s