Noordwijk aan Zee met Bowen&Jenna

 

Op 12 oktober zijn we naar Noordwijk aan Zee gereden waar we afgesproken hadden met Selina en Andreas met  hun Barbet Bowen en Husky Jenna. Selina en Andreas wonen in Zwitserland maar doen niet moeilijk over een stukje rijden en toen ze een ‘rondje’ deden door Duitsland, Nederland en Luxemburg stond een bezoekje aan het strand ook boven aan de lijst.
Op de parkeerplaats hebben de honden elkaar enthousiast begroet, eenmaal het strand op mochten ze – letterlijk en figuurlijk – los.
Alba en Bowen waren direct goede vriendjes:
Alle drie de Barbets:Alba in haar element:
We hebben gelukkig maar heel weinig regen gehad, maar het waaide wel flink:
Mooie Jenna vond het ook heerlijk op het strand:Lotus hield het ook goed vol, we hebben wat langer gelopen dan eigenlijk goed voor zo’n jonge hond is. Ze heeft veel rustig bij ons gewandeld, met af en toe een spurt:Alba en Bowen hebben heerlijk gerend en gespeeld:Tevreden Bowen na de wandeling: Na het strandbezoek hebben we nog een hele gezellige middag gehad bij ons thuis, veel Barbet-praat natuurlijk, terwijl de hondjes lekker sliepen. Dank jullie wel, Selina en Andreas!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s