Genieten

Het is hier puur genieten. Alba ontwikkeld een routine met de pups, zo mooi om te zien hoe makkelijk ze het moederschap opneemt. Natuurlijk houden wij alles in de gaten en helpen we haar ook maar ze doet eigenlijk heel veel uit zichzelf en wij passen ons aan.
Alba is ook al wat verschillende posities aan het uitproberen:

De verschillen tussen de pupjes worden ook al iets duidelijk: de ene wil persé bij mama liggen, een ander ligt regelmatig uit zichzelf wat van de groep af, nog weer 1 tijgert stelselmatig de verkeerde kant op en we hebben er 1 die heel graag ergens overheen gedrapeerd ligt te slapen. Of dat nou de handdoek, Alba’s poot, een broer of zus of een warmwaterkruik is, maakt niet zoveel uit.

De grootste en de kleinste reu (lichtblauw en donkerblauw)

Teefje Geel is een lachebekje:

Teefje oranje probeert ook vast hoe je het allerlekkerste kan slapen

Teefje paars weet al hoe ze het lekkerst slaapt, namelijk ergens overheen:

Reutje lichtblauw viel in slaap op mijn hand:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s