Happy Family

Alles gaat goed met Alba en de 8-ling. Elke pup is aangekomen, minstens 8% van hun geboortegewicht, de meesten rond de 10% en 1 (de dame met het oranje bandje) zelfs 16%. Ook het kleine reutje, donkerblauw, is goed aangekomen met 10%. We wegen hem meerdere keren per dag en ook vanmorgen was hij alweer aangekomen.
Alle pups zijn tevreden, ze glimmen als spiegeltjes. Alba zorgt dan ook erg goed voor ze, ze poetst ze tijdens het drinken, zorgt dat ze plassen en poepen. Het blijft een fantastisch wereldwonder om te zien hoe een teefje direct weet wat ze moet doen.

Alba is gelukkig ook een hele ontspannen moeder, ze is veel bij de pups maar ligt ook regelmatig even buiten de bak. Ze gaat zonder veel moeite mee plassen en een kort wandelingetje, al wil ze als ze éénmaal geplast heeft snel weer terug naar huis!
Als Alba niet bij de pups ligt, zorgen we dat ze wel een beetje bij elkaar blijven liggen. Nou doen ze dat wel uit zichzelf maar de kist is vrij groot dus we ‘perken’ de ruimte wat in met handdoeken.
Het achttal gezellig bij elkaar (geel ligt verborgen onder groen):

Meisje Paars

Meisje Rood

Lekker op elkaar:

Reutje Groen

Lekker soezen tussen de voedingen door:

Reutje Lichtblauw

Happy Family

3 thoughts on “Happy Family

  1. Wat schattig! Sylver en Jade kruipen bijna in het beeldscherm om de pups te bekijken. Geweldig dat ze het zo goed doen en heerlijk dat Alba een topmoeder is. We kunnen niet wachten op de webcam 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s