Lotus op de cover

Van de catalogi van de show in Calais in november 2014. De organisatie van de show in Maubeuge organiseert meerdere shows in het jaar, ze plaatsen altijd op de voorkant de foto van de hond die de show ervoor BIS was.
Wij dachten dat de foto dan op de catalogus van Maubeuge 2015 zou komen, maar dat bleek dus niet zo te zijn. Daar kwamen we pas geleden achter. Meneer Dupas van de organisatie was zo vriendelijk ons de catalogi van Calais te bezorgen afgelopen zondag in Saint Martin au Laert. Superleuk om te kunnen bewaren!

Catalogus Calais 1 foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s