Rotterdam CAC/CACIB, Beneluxwinner

Een week na Luxemburg was al de tweede kans op een Beneluxwinner titel, in Rotterdam.
De heer L. Pichard uit Zwitserland keurde het ras, een gokje aangezien de meeste Barbets in Zwitserland er nogal anders uitzien dan in Nederland. Gezien het lage aantal inschrijvingen van 2 zijn er misschien meer geweest die getwijfeld hebben. Wij zijn echter blij dat we de gok gewaagd hebben, er werd grondig en met veel aandacht gekeurd en ook dit keer werd het gangwerk meerdere malen getoond en het keurverslag gaf aan dat hij dit type Barbet waardeert.

Blog IMG_8996 Blog IMG_9001 Lotus werd beloond met 1Uitmuntend, CAC, CACIB en Best Of Breed en de titel Benelux Winner Nederland ’14. Aangezien zij 27 maanden en 1 week oud was tijdens de show, is Lotus met dit laatste CAC ook NEDERLANDS KAMPIOEN!Blog 0B0DA8F34715E417410A-3888 Lotus toonde zich keurig in de erering. We zijn heel trots op onze Vlo!Blog IMG_9167

One thought on “Rotterdam CAC/CACIB, Beneluxwinner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s