Luxemburg CAC/CACIB, Beneluxwinner

Op 31 augustus is Anne met Lotus op de show in Luxemburg geweest. Een heel avontuur, de dag ervoor met 3 vriendinnen en hun honden in 1 bus gepropt op weg naar een huisje in Belgisch Luxemburg. Daar na een heerlijk maal van pannenkoeken een nacht goed geslapen en vroeg op want Lotus was op tijd aan de beurt.
De keurmeester, de heer Scanlon uit Ierland, nam voor alle ingeschreven honden uitgebreid de tijd. Hij betastte alle honden grondig en liet veel lopen, wat in Luxemburg nog wel eens anders is aangezien de keurmeester er geen verslag van de hond hoeft te dicteren.
Lotus werd beste van de twee ingeschreven Barbets, waarmee ze het CACL en de titel Benelux Winner Luxembourg ’14 won. Dat laatst was vooral ons doel.

Blog Luxemburg Benelux Winster

 

In de groep werd gekeurd door een Italiaanse keurmeester. Lotus leek inmiddels erg moe maar toen we bij de ingang van de erering klaar stonden bewees ze anders, ze liet zien hoe goed ze kan bewegen en dat leverde haar een selectie in de groep op. Een lange maar succesvolle dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s