Douai, 12 en 13 oktober

Vorige weekend zijn we naar Noord-Frankrijk gereden naar de show in Douai, waar we onze Engelse Barbet-vrienden Wendy & Julian met Martha en Hallie (en Hallies eigenaar) en Annette & Karen met Claude en Anouk hebben ontmoet. De grootste reden om te gaan was om Claude te ontmoeten, de reu die de vader van Alba’s tweede nestje zal worden.

Het was een gezellig weekend, ondanks dat het op zondag héél druk in de zaal was en de keurmeester enorm uitliep met de keuringen.

Beide dagen was Lotus Beste Jeugdhond van het Ras en deed ze het super in de erering. Alba was zaterdag Best Of Breed en werd zelfs 3e in de sterke groep!

Helaas hadden we op zaterdag de tijd niet om foto’s te nemen van Claude en Alba, en op zondag regende het zó ontzettend hard dat het onmogelijk was. Het belangrijkste is dat Claude heeft laten zien over een absoluut geweldig temperament te beschikken, naast dat hij een goed gebouwde hond is. De Engelse honden zijn geen shows gewend en de Franse shows zijn altijd erg luidruchtig maar geen van de honden was ook maar een beetje onder de indruk. Claude was super relaxed, vriendelijk en braaf.
Hij heeft een mooie maat, goed front met goed gevulde voorborst, heel veel bone, mooie benen en voeten en hij kan goed bewegen. We hebben nóg meer vertrouwen in hem als een goede partner voor Alba.

Hier wat foto’s van de show:
Blog IMG_9698
Blog IMG_9729
Blog IMG_9787
Blog IMG_9818
Blog IMG_9821
Blog IMG_9909
Blog IMG_9930
Blog IMG_9958

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s