One thought on “Thibault vs. Dolce

  1. Haha, geweldige foto serie :).
    Het was een geweldige dag gisteren. Anne en Wouter kwamen, na ruim anderhalve week na het brengen van Thibault bij ons, weer op bezoek met Dolce, Nessa, Lotus en Philou. Thibault was Anne nog zéker niet vergeten, hij heeft haar heeeeel veel knuffels en kusjes gegeven, zodra ze uit de auto stapte. Toen heeft hij de 4 dames heel hartelijk begroet en ze een rondleiding over het erf gegeven. Daarna zag Thibault dat Wouter er ook bij was en werd hij ook heel erg hartelijk begroet. Broer en zusjes hebben heerlijk met elkaar gespeeld en de boerderijdieren bekeken. En wij hebben met z’n allen genoten van het schouwspel van de pups.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s