Helemaal los

Nu we nog 4 pups overhebben wordt het iets rustiger in huis.
De nadruk ligt op ‘iets’. De dames zetten de boel regelmatig op stelten en meerdere keren per dag kunnen we elkaar bijna niet verstaan als Alba ook meespeelt. Tussendoor slapen ze natuurlijk veel. We genieten van hun streken en het is zo leuk om de karakters ook steeds verder te zien ontwikkelen.

Elke dag doen we wel iets met de pups, woensdag hebben we ze meegenomen naar een groot veld om even helemaal los te kunnen gaan. Daar is dankbaar gebruik van gemaakt, door iedereen. Alba (pluizig van haar bad de dag ervoor) verkend het terrein:

De pups zijn dan allang rond geweest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s