Tot ziens, Norah!

Gisteren was het de beurt aan Norah (N. Bling It On) om naar haar nieuwe familie te verhuizen. Ze gaat in Bergen op Zoom het huis delen met een Spaanse schone, Angie, die ze direct bij aankomst enthousiast begroette. Hoewel Noor weigerde in slaap te vallen tot na wij weg waren, was het geweldig om te zien wat een vrij hondje het is die alle nieuwe situaties tegemoet gaat met een blij bekkie.

Inmiddels hebben we al gehoord dat Norah en Angie lekker samen spelen en dat Norah zelfs al een beetje brutaal doet. 

In huis is het ineens een stuk rustiger, de overgang van 6 naar 5 lijkt veel groter dan van 8 naar 7 of van 7 naar 6. Norah is geen drukke pup maar haar lachende koppie bracht wel een boel leven in de brouwerij in het roedeltje.
Norah in vogelvlucht:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s