Welkom thuis voor Thibault

Vandaag is de tweede pup liefdevol thuis ontvangen door zijn nieuwe eigenaren. Thibault (N. Four Leaf Clover) was ons kleinste pupje, maar 148 gram bij de geboorte. Inmiddels is het een stevige vent van ruim 5,5 kilo waar je absoluut niet meer van zou zeggen dat hij zo klein was.

Thibault woont nu op een prachtige boerderij met kippen, paarden, schapen, konijnen, een kat en zijn nieuwe familie. Hij werd verwelkomd met een spandoek! Na een rustig ritje in de auto heeft hij op z’n gemakje het huis verkend, daarna het erf bekeken en tegen de tijd dat wij weggingen was hij diep in dromenland.

Thibault en zijn nieuwe familie:

Thibault in vogelvlucht:

 

 

One thought on “Welkom thuis voor Thibault

  1. Hoi Anne en Wouter,
    Thibault is een super lieve, enthousiaste, speelse en al goed luisterende hond. Hij dribbelt vrolijk achter ons aan als we over het erf lopen. Jullie hebben een super prestatie geleverd. Heeeel erg veel dank voor de hele goede start van onze nieuwe huisgenoot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s