Oogjes!

Na de schrik en zorgen van maandagmiddag, gaat het gelukkig alleen maar heel goed met de oogjes van de Nuphar-tjes. Meisje Rood houdt de hare nog even stevig dicht, maar de rest is al min of meer open.
Meisje Geel haar rechteroogje was dinsdagochtend al praktisch normaal maar we gaan natuurlijk door met zalven. Net voor wij gingen eten legde ik haar bij de rest, ze was wat afgedwaald, en ja hoor: 2 mooie oogjes keken mij aan. Ze zien er prachtig uit, goed nieuws dus! Ik ga haar zo even pesten door het oogje nog te zalven en dat blijven we nog even een dagje doen om zeker te weten dat de ontsteking weg is.

Hier nog een foto van ‘Bling’ met haar oogjes nog dicht.

 

One thought on “Oogjes!

  1. Dat is weer een hele geruststelling, 2 mooie oogjes van pupje geel.
    Leuk, dat bijna alle oogjes open zijn. Over een poosje zullen ze de wereld buiten de werpkist gaan verkennen :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s