Tevreden

Vandaag op ons gemak weer eens een rondje over de Soester Duinen gemaakt. Alba voelt zich duidelijk goed.

Ondanks de regenval van de laatste dagen, staat er nog geen water maar de ‘kroeg’ (de kuil waar altijd als eerste water in staat, waar dus ook altijd even gekeken en gedronken moet worden) stond aardig hoog. Dat was aanleiding om even lekker in de heidestruikjes te gaan rollen. De pups hebben hopelijk wat houvast daarbinnen, ik zie het voor me als een soort van Efteling-attractie!

Dan moet je je natuurlijk even uitschudden, een dagje pretpark is niet compleet zonder minstens 1 keer over de kop te gaan šŸ˜‰

Even poseren als we toch even een pauze inlassen (’s morgens had ik Alba’s oren en hoofd geborsteld dus dat ziet er nog wat pluizig uit):
Zien jullie al wat aan ‘r buikje? Je ziet het nog niet echt, maar haar flanken beginnen aardig op te vullen en ze heeft een heel klein beetje een hangbuikje al!

Hoewel we merken dat Alba rustiger is dan anders, vond ze op het einde nog genoeg energie om even gek te doen. Hier is ze Wouter aan het uitdagen tot een spelletje ‘kef, kef’!

Daarna vond ze een stok waarmee ze heel hard rondgerend heeft:

Alba was helemaal tevreden na deze wandeling!

One thought on “Tevreden

  1. Hoi Anne,

    Wat een leuk verhaal met plaatjes!! Leuk, dat ze weer goed in haar vel zit. Hadden de puppies de gordels om in de attracties?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s