Alba is loops!

Zelden hoor je eigenaren zo blij zeggen dat hun teefje loops geworden is, dan als er voor die loopsheid een romantische ontmoeting in het verschiet ligt. Zo ook bij ons dit keer, afgelopen woensdag: normaal kreun ik dan wat omdat we minder kunnen trainen maar nu konden we ’s avonds bijna niet slapen omdat we helemaal hyper waren!

Met elke stap wordt het steeds echter. De stap van het begin van de loopsheid is 1, stap 2 zal een eerste progesterontest zijn. Afhankelijk van die waarde volgt meestal een 2e en misschien ook wel een 3e. En dan op weg naar Engeland! We can’t wait.

Wat foto’s van gisteren:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s