Zeg Roodkapje, waar ga je hene?

Nou, ons Roodkapje gaat even nergens meer heen. Eerst opdrogen en lekker slapen!

Tijdens de wandeling van vandaag is ze heerlijk nat en zanderig geworden van spelen met heleboel andere honden in het water. Het is altijd opvallend dat Alba eigenlijk elke hond wel aan het spelen krijgt, ook de minder sociale krijgt ze meestal wel zover dat ze redelijk normaal doen.

Vandaag was er een onder andere Husky die het heel leuk vond om haar tijdens het rennen in de nek te grijpen en naar de grond te duwen. Alba was daar al heel snel klaar mee en heeft op een heel nette manier de hond verteld dat ze daar niet van gediend was. Volgens mij hebben de eigenaren van de Husky niet eens gezien dat Alba haar even wat vertelde, zo subtiel gaat dat. Om vervolgens weer verder te spelen. De Husky heeft zich verder keurig gedragen en speelde daarna zonder het gebijt.

De bijbehorende Golden-reu had een dikkere plaat voor z’n kop en bleef maar proberen Alba te bespringen.

Alba ligt nu lekker onder een dekentje, ik had haar ingepakt maar blijkbaar niet naar haar zin want toen ik een paar minuten later keek had ze ook haar hoofd onder de deken gewerkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s