Jammie!

Laatst hebben we via Barfplaats een paar kilo koeienlippen gekocht. Vanuit het zuiden van het land is een heleboel kilo via via verspreid door heel Nederland, een geweldig netwerk van mensen die elkaar allemaal helpen.

Deze week is Wouter begonnen met het drogen ervan, want dat was ons doel ermee. De lippen, eigenlijk meer een soort repen, gaan in z’n geheel op de droger en worden zo een lekkere kauwsnack. Het wordt een beetje rubberig/taai, dus een lekker knaagje voor tussendoor. Alba vind ze heerlijk!

En mensen die ons raar vinden: mag hoor ;-)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s