Wereldbekend

Dat Alba bij veel Barbet-mensen in de wereld wel een beetje bekend is (tenslotte zijn we maar een klein 'wereldje'), ben ik wel aan gewend geraakt. Ik krijg vaak complimenten over Alba naar aanleiding van foto's hier of op Facebook en ook 'in real life' zijn veel mensen gecharmeerd van Alba. Heel erg leuk natuurlijk.

Doordat weblog niets wilde (bleek dat ik een nieuwere versie van Internet Explorer gebruikte en dat werkte niet, en dat moest ik blijkbaar zelf maar bedenken), zijn er veel nieuwtjes niet geplaatst. Maar deze wilde ik toch nog wel even over opscheppen.

Alba's foto is gebruikt ter illustratie van een artikeltje op de website van een Canadees hondenmagazine: http://www.dogsincanada.com/barbet-a-marvellous-companion

De schrijver vroeg mij om foto's van Alba omdat ze vind dat ze het ras zo goed vertegenwoordigd. Een mooier compliment kan je mij niet geven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s