Dog Photographer of the Year 2010!

In augustus heb ik (Anne) 4 foto's opgestuurd om mee te doen aan de Dog Photographer of the Year Competition van The Kennel Club (de Engelse Raad van Beheer). Er zijn 4 categorien waar de foto's aan mee kunnen doen, voor elke categorie mag je 1 foto opsturen. De wedstrijd wordt beoordeeld door een jury waar onder andere een in Engeland zeer bekende fotograaf zitting heeft. Elk jaar doen er veel hobby-fotografen aan mee, en niet alleen uit Engeland zelf.

Eerlijk gezegd was ik het alweer vergeten, ik hoopte dat misschien 1 van mijn foto's Runner Up zou worden in 1 van de categorien maar meer dan hoop was dat niet. Tot ik vorige week ineens een e-mail kreeg waarin ik werd gefeliciteerd met het winnen van de categorie 'Dogs At Work'! Ongelovelijk, Alba's foto had gewonnen!

Onze winnende foto is de inmiddels wel bekende water-pret foto:

Tijdens Discover Dogs worden de winnende foto's tentoongesteld en worden ook de prijzen aan de winnaars uitgereikt. Het weekend van 13 en 14 november ga ik dus naar London!

Afgelopen week heeft het pers-bureau van The Kennel Club al contact opgenomen voor meer informatie over zowel fotograaf als hond voor de persberichten. Natuurlijk heb ik ook wat meer verteld over het ras. Geen idee of de informatie gebruikt zal worden, maar het zou mooi zijn voor het ras.

Hier kun je alle Winners en de Runner Ups in elke categorie zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s