Tilburg CAC/CACIB

Op 4 juni zijn Marian, Bas en ik met Tux en Cait naar de buitenshow van KC De Baronie geweest in Tilburg.

blog-dsc_1742
Keurmeester R. Feyaerts uit België keurde, een prettige keurmeester die de tijd nam voor alle honden.
Tux stond in de Openklasse. We hoopten stiekem op een vol CAC, waarmee zijn Nederlands Kampioenschap afgerond zou zijn, maar na het winnen van de Openklasse kreeg hij ‘slechts’ het RCAC en RCACIB achter de reu uit de Tussenklasse. Ook een mooie hond, die na meerdere keren voelen toch de voorkeur kreeg, dus we zijn heel tevreden hiermee. Tux presenteerde zich heel goed en hij had een mooi verslag.

blog-dsc_1718 blog-dsc_1713

Caitjes eerste show en ze had direct concurrentie!  Er waren nog 2 Jongste Puppy’s, 1 reutje en 1 teefje. Toen ik dat zag, had ik wel spijt dat ik nog helemaal niks geoefend had met haar…
Cait deed het geweldig, ze liep zo geweldig mee in de ring. ’s Morgens na binnenkomen vond ze het allemaal best spannend, maar inmiddels was ze helemaal gewend. Staan ging ook keurig en het betasten vond ze heel leuk. Ze won dan ook de klasse en daarna versloeg ze ook het reutje en zo werd ze Beste Jongste Puppy van het Ras.

blog-dsc_1722 blog-dsc_1724 blog-dsc_1736

’s Middags mocht ze nog de erering in voor Beste Jongste Pup van de Dag. Het was ineens erg warm geworden en ze was best moe, maar ze had nog wel genoeg pit voor de erering.
In de voorkeurring was ze niet echt bezig met mij, maar in de grote ring ging ze in showstand. Ze werd geselecteerd en uiteindelijk 3e geplaatst door keurmeester mevrouw R. Dijkhorst-Noij! Ze kreeg complimenten over haar supergangwerk! Op de foto is te zien dat Cait erg moe is, maar het was een geweldige start van haar showcarrière.

blog-dsc_1750 blog-dsc_1754 blog-dsc_1757 blog-img_3099

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s