Leiden CAC/CACIB

Op zaterdag 19 maart waren de Barbets aan de beurt op de show in Leiden (Hazerswoude, eigenlijk). 7 ingeschreven honden voor keurmeester W.PG. Hochstenbach (NL).
Liva stond in de jeugdklasse, samen met 1 ander teefje.

De heer Hochstenbach is erg vriendelijk voor de honden, zo doet hij het betasten en gebit bekijken heel rustig en doordat hij de honden tussendoor laat lopen, is het allemaal heel relaxed voor ze. Nou is de gemiddelde Barbet niet zo verlegen en is Liva al een beetje ervaren, maar het is een hele fijne manier van keuren.
Daarnaast vond hij Liva ook mooi, ze kreeg een mooi verslag, een Uitmuntend en mocht achter het bordje 1 plaatsnemen. Ze won ook nog een Reserve CAC (achter een 4 jaar oude teef die, uiteraard, veel verder af is dan Liva). Wij zijn tevreden!

Logo IMG_2132Logo IMG_2134Logo IMG_2137

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s