De eersten vliegen uit…

De pups van Toby en Lotus zijn 9 weken. De eerste pupjes vliegen alweer uit. Vandaag hebben we de eerste, Quintus, naar zijn nieuwe huis huis gebracht. Dit weekend volgen er nog 2 en kunnen we een tijdje genieten van een kwartet.

Het is altijd een bitterzoet moment – het klaarmaken van de pakketjes. Fijn dat ze klaar zijn voor een volgende stap, fijn dat je de nieuwe begeleiders eindelijk hun pupje kan brengen maar ook altijd een beetje verdrietig dat wij ze alweer los moeten laten.
De eerste halsbandjes van de pups verzameld en per pupje samengebonden: een samenvatting van 9 intensieve, mooie weken die voorbijgevlogen zijn!Blog Logo DSC_0248 aangepastBlog DSC_0259De eerste puppypakketten staan klaar (ze krijgen ook nog een Jean Peau puppypakket en een voorraadje KVV mee, de informatiemap hebben de begeleiders vorige week al gehad). Blog DSC_0266

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s