Grote wereld

De pupjes ontdekken langzaamaan dat de wereld groter is dan de werpkist. Natuurlijk zijn ze er al wel eens uit geweest, even gezellig bij ons op de bank bijvoorbeeld, maar het wordt tijd om ze meer ruimte en meer en meer nieuwe ervaringen te geven.

Ze hebben daarom nu ook de rest van de ren tot hun beschikking, waar ze goed gebruik van maken. Ruimte om te oefenen met rennen en springen, van een afstapje af, weer naar binnen klimmen. Ze krijgen ook elke dag wel iets nieuws om te ontdekken, bv een tunneltje of een ‘babygym’ met speeltjes eraan.

Blog DSC_0552Blog IMG_1342Blog DSC_0537DSC_0529Blog DSC_0576Blog DSC_0641Blog DSC_0658Blog DSC_0540Blog DSC_0671Blog DSC_0679Blog DSC_0894Blog IMG_1360

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s