De heide bloeit

Eindelijk weer eens een jaar waarin de heide bloeit! Op de Soesterduinen is het niet alleen maar zand, maar zijn er ook stukken met heide. Het is een prachtig open gebied met ook nog eens bossen rondom. Het is er niet heel erg groot maar juist omdat het zo afwisselend is, kun je er heerlijk wandelen en is het er elke dag anders.
De heide heeft een paar jaar niet echt gebloeid doordat er een kever in zat die de bloemknoppen opaten voor ze open gingen, dus het mooie paars wat nu als een waas over de heidestruiken ligt hebben we al een tijdje niet gezien. Het is heel mooi dat het nu herstelt en we genieten ervan. En omdat je er maar kort van kunt genieten van de week de camera meegenomen om te proberen ook wat van de mooie kleuren vast te leggen rondom Alba en Lotus.

Blog IMG_6700Blog IMG_6742 Blog IMG_6779 Blog IMG_6791 Blog IMG_6837 Blog IMG_6764 Blog IMG_6760Zoals altijd een fijne wandeling: ruim 1,5 uur rennen, spelen, snuffelen en struinen zorgt voor twee tevreden Barbets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s