Ik wou dat ik twee hondjes was…

… dan kon ik samen spelen!

Barbets zijn over het algemeen speelse honden die zich prima kunnen vermaken. Onze Lotus is hierin denk ik wel de overtreffende trap: ze kan de hele dag door spelen. Alleen, met ons, met Alba, maakt haar niet uit met wie en ook niet zo heel veel waarmee, al heeft ze wel haar favoriete speeltjes.

Omdat ik er, al is ze inmiddels 3, nog altijd om moet lachen heb ik altijd tig videofilmpjes, hier een paar:

Alba&Lotus allebei met hun eigen pluche eend:

Lotus heeft nog energie, Alba eigenlijk niet zo heel veel meer:

Lotus met een lege eierdoos:

2 thoughts on “Ik wou dat ik twee hondjes was…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s