Eat, Sleep, Play, Repeat

Nu de pups 2 weken zijn, veranderen ze erg hard. De vaardigheden ontwikkelen zich razendsnel, ze gaan oefenen met staan en lopen en spelen wordt nu ook een belangrijkere bezigheid. Het gaat allemaal nog wat onhandig maar het is prachtig om te zien hoe ze steeds meer focussen en bewust ergens naar happen of slaan met een voorpootje. Een broer of zus, mama Dolce, een eigen poot en soms ook al onze vingers!
Ze ontdekken ook hun stemmetjes en laten nu luidkeels weten als er iets niet helemaal naar de zin is.

De eerste bezoeken van pupkopers zijn begonnen, gelukkig is Dolce een relaxte moeder en vind ze het allemaal prima, hoewel ze het ook wel goed in de gaten houdt. Blog DSC_0254 Blog DSC_0281 Blog DSC_0629 Blog DSC_0637 Blog DSC_0658

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s