Groningen CAC/CACIB Beneluxwinner

Het was wel heel vroeg zondagochtend, maar de combinatie van een show ver weg en als allereerste om half 10 aan de beurt zijn zorgde voor een kort nachtje. Samen met Tux, Marian en Bas op weg naar Groningen voor de Beneluxwinnershow.

Er waren voor keurmeester meneer H. van den Berg 4 Barbets ingeschreven, allemaal Jeugdklas reuen! Het werd dus spannend, maar Tux zette zoals altijd zijn beste beentje voor.

IMG_2453.jpgk IMG_2454.jpgk IMG_2457.jpgk

De keurmeester nam zijn tijd en bekeek alle honden heel uitgebreid. Hij ging heel rustig om met de honden, een fijne manier van keuren. Na nog een ronde met alle 4 de honden, werden nummer 4 en 3 geplaatst, en moesten Tux en ik nog eens lopen samen met de overgebleven concurrent. De keurmeester koos resoluut voor Tux, een super resultaat voor onze jonge kerel!

Met deze overwinning won hij het CAC, BOB Jeugd en BOB maar ook de titels Beneluxjeugdwinner NL’15 én Beneluxwinner NL’15!

In de erering (zowel groep als jeugdgroep) was Tux zoals altijd weer ontzettend braaf, hij laat graag z’n soepele gangwerk zien en hoewel stilstaan eigenlijk maar saai is doet hij keurig wat ik van hem vraag. Een knuffel en af en toe een koekje is genoeg om hem om te kopen.

IMG_2466.jpgk Tux poseert met zijn gewonnen prijzen: 3 rozetten en een miniatuur-Martinitoren! IMG_2468.jpgk Het statieportret van de dag:blog BOB

One thought on “Groningen CAC/CACIB Beneluxwinner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s