Video’s Winnershow

We hebben twee korte video’tjes van afgelopen zondag, de Winnershow, door Marian.

HIER komen Tux&Lotus de erering in voor de Koppelklas, ze werden niet geselecteerd. Op zich niet gek, er waren denk ik in totaal zo’n 15 koppels waarvan er 3 geselecteerd werden. Laten we zeggen dat er vást wel 3 koppels waren die wat netter binnen kwamen dan wij 😉 maar toch ben ik weer trots!

HIER een video van Tux in de erering voor Best Junior (Beste Jeugdhond). Hij loopt die grote ring in, met keiharde (voor mij te harde) muziek, lampen, speakers, etc, alsof hij nooit anders doet! Knappe hond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s