Mechelen (B) CAC/CACIB

Lotus zette in Mechelen afgelopen zondag haar beste beentje weer voor, zoals altijd. Dit werd beloond door dhr. Rutte met CAC, CACIB en BOB en een compliment over haar ‘zeer mooie type’. In België helaas geen keurrapport, maar hier waren we ook blij mee. Later in de erering onder keurmeester dhr. T. Jakkel (Hongarije) werd ze 2e van de groep! Deze keurmeester gaf me mee dat hij haar ‘Véry beautiful’ vond, dus onze dag was heel goed!

Blog IMG_8517 Blog IMG_8537 Blog IMG_8538 Blog IMG_8550 Blog IMG_8576

One thought on “Mechelen (B) CAC/CACIB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s