Uden CAC/CACIB

De buitenshow in Uden was een mooie gelegenheid om Tux zijn eerste showervaring op te laten doen. Lotus ook ingeschreven, ze heeft er lol in dus we showen lekker door.

We hadden geweldig weer, droog en zonnig. Alba was ook mee als supporter en die doet op show echt alsof ze elke opvoeding die ze ooit gehad heeft vergeten is het eerste uur: ze vindt het geweldig en dan ook nog op zo’n lekker ruikend grasveld! Gelukkig kalmeert ze ook wel weer en kan ze zich dan wel weer redelijk gedragen ;-).

Tux mocht van de 8 ingeschreven Barbets als eerste de ring in, in de Babyklasse. Hij liep keurig met me mee en hoewel hij het betasten wat vreemd vond liet hij het allemaal maar gebeuren. Knappe kerel! Hij kreeg Veel Belovend en een leuk verslag, wat hem ook direct Beste Baby opleverde aangezien hij de enige was. Een goede eerste ervaring.

SONY DSCFoto Janneke BroeksteegBlog Logo IMG_7119 Blog Logo IMG_7130 Blog Logo IMG_7131 Blog Logo IMG_7129Aan het onbenullige staan kun je zien dat Tux stiekem toch wel moe was van de lange dag, maar hij liep nog keurig mee!
M-IMG_1832kFoto Marian Vos

Lotus had er zoals altijd weer goede zin in en ze toonde zich dan ook weer goed. De keurmeester was ook duidelijk gecharmeerd van haar. De keurmeester was streng, had bij de 3 volwassen reuen slechts één hond een Uitmuntend gegeven en dat zette hij door bij de teefjes. Lotus won de klasse van 3 met als enige een U. Met een ‘hallo mooi meisje’ werd ze begroet voor de keuze van Beste Teef en dat kreeg ze dan ook. Voor BOB was de keurmeester er ook vlot uit en ook die rozet mocht ik namens Lootje in ontvangst nemen. We zijn weer trots op haar! SONY DSC SONY DSC SONY DSCFoto’s Janneke BroeksteegBlog Logo IMG_7171 SONY DSCFoto Janneke BroeksteegBlog Logo IMG_7175 Blog Logo IMG_7190 SONY DSCFoto Janneke Broeksteeg

 

One thought on “Uden CAC/CACIB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s