A day at the office

Jaja, Alba en Lotus hebben het zwaar. Ze gaan wel eens mee naar kantoor en moeten daar natuurlijk ook hun steentje bijdragen (laten aaien door collega, de oud-papier bak legen, archief vernietigen, gekke bekken trekken terwijl het vrouwtje aan de telefoon is en meer van dat soort belangrijke taken).
Gelukkig mogen ze ook af en toe ontspannen en kunnen ze lekker rennen vlakbij kantoor. Voor we aan het werk gaan, dan een kort rondje in de lunchpauze en een langere wandeling als we vrij zijn.

Blog IMG_7307 Blog IMG_7296 Blog IMG_7405 De Assistent Branch Manager wil hogerop komen en probeert het stokje over te nemen van de Branch ManagerBlog IMG_7356 Blog IMG_7360 Gelukt! Even opscheppen!Blog IMG_7334 BlogIMG_7329 Ok, morgen mag jij weer Branch Manager zijn!Blog IMG_7342 Afkoelen na een lange werkdag.Blog IMG_7277 Blog IMG_7410 Blog IMG_7430Iedereen zal het snappen: na zo’n werkdag is het thuis goed rusten!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s