Tilburg CAC/CACIB

Samen met Olav en Billy ’s morgens op naar Tilburg voor een van de buitenshows van Nederland. Opnieuw een aardig aantal ‘concurrenten’ voor Billy (6 Barbets ingeschreven), maar opnieuw was ons doel een Uitmuntend met een mooi keurverslag. De keurmeester mevrouw G. Halff-van Boven nam aardig haar tijd, maar gelukkig bleef het droog ondanks dat er veel wind stond. Als de wind even ging liggen en de zon scheen, was het heerlijk, dus we wachtten rustig af tot de Barbets aan de beurt zouden zijn.
Billy stond alleen in de Tussenklasse, die hij won met een Uitmuntend. De keurmeester gaf nog een compliment over Billy’s goed gespierde bips. Daarna mocht hij tegen de Jeugdklasse reu lopen voor Beste Reu, wat ook voor Billy was met CAC en CACIB. Nadat de 3 teefjes gekeurd waren mocht hij tegen de Beste teef voor Beste van het Ras. En ja, hoor Billy deed het weer: BOB! Prachtig resultaat voor deze knapperd!

 

In de voorkeurring kwam er een mevrouw met een loopse teef voor ons staan, ondanks dat ik voor het binnengaan van de erering van plaats gewisseld ben was Billy nog niet helemaal gesetteld dus hij stuiterde de eerste passen heel oncharmant door het beeld van de keurmeester. Elke kans op een selectie was wel verkeken, maar ik was wel trots op hem omdat hij erna keurig stond en met de ring uit weer keurig liep. Al met al een prima dag!

Veel dank aan Billy’s eigenaren voor weer een dag show.

Blog Billy BOB Hulten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s