Een welverdiende wandeling

Lekker de Duinen in maandag na de show in Amiens. Daar waren we al een tijdje niet meer zó uitgebreid geweest, omdat het mulle zand te zwaar is voor een pup en we dus met Breea liever andere wandelgebieden opzochten.

Lotus ging compleet uit haar pannetje en liet weer even zien dat zij denkt dat we haar vernoemd hebben naar de Formule1 race-auto’s en niet naar de bloem. Alba rent net zo hard mee en rolt dat het een lieve lust is.

Blog IMG_6490 Blog IMG_6505 Blog IMG_6508 Ze waren zowaar een beetje buiten adem halverwege, dus ze wilden wel even stil zitten voor mij. Blog IMG_6547 Blog IMG_6550 Blog IMG_6541 Blog IMG_6554 Blog IMG_6556

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s