Utrecht CAC/CACIB

Vorige week maakte Billy (Nuphar’s Everything Zen) zijn officiële showdebut op een grote show. Op de clubmatch had hij een ZG gekregen vanwege telgang, waardoor de keurmeester zijn gangwerk niet goed kon beoordelen. Omdat we weten dat Billy meer verdiend dan dat én een prachtig uitgrijpend, makkelijk en soepel gangwerk heeft, nog eens een poging. Dit keer met Anne als handler.
De week ervoor een kleine bijwerk-beurt, hoewel dat bijna niet nodig was, en even wat oefenen en Billy was er klaar voor.

Blog IMG_5610 Blog IMG_5614

Billy vond het allemaal erg leuk op de show, je zou niet zeggen dat hij nog nooit eerder op zo’n evenement geweest is. Er waren 9 Barbets ingeschreven, waarvan een aantal al het een en ander gewonnen hebben op andere shows. Best spannend dus maar ons doel was een Uitmuntend met een mooi verslag, dus daar gingen we voor.

In de ring zette Billy zijn beste beentje voor! Hij liet de keurmeester alles betasten en hoewel hij af en toe ging zitten liet hij ook heel goed zien hoe mooi hij is. Hij liep keurig mee en toonde zijn mooie draf. Hiermee won hij zijn klasse met 1 Uitmuntend. Daarna werd hij ook Beste Reu met CAC en CACIB en tot slot won hij ook nog BOB. Ons doel is dus ruimschoots behaald!
Blog 76CA455ACE344715728E-3888In de groepskeuring liep Billy de erering in alsof hij nog nooit anders gedaan heeft, ondanks dat hij inmiddels best een beetje moe moest zijn. Muziek, een speaker en allemaal andere honden: het maakte hem niets uit. We zijn heel trots op deze lieve hond en zijn baasjes!

 

One thought on “Utrecht CAC/CACIB

  1. Leuk stuk hoor, dank je! Olav

    wat betreft de heupen, welke vrijdag zullen we afspreken.

    zal ik zelf de afspraak maken, en heb je dan de gegevens voor me?

    doei, Olav

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s