Bijkomen en genieten

Na de intensieve nestperiode zijn we langzaam aan het bijkomen. Natuurlijk is de nazorg ook intensief, maar de pups doen het allemaal geweldig in hun nieuwe huizen dus we hoeven voornamelijk alleen maar te genieten van de leuke foto’s, video’s en verhalen. Het is heerlijk dat ze allemaal probleemloos aan hun nieuwe huis, baasjes en leven wennen. We zijn ook heel trots op alle eigenaren.

De website is inmiddels aangepast en elke pup heeft zijn of haar eigen pagina gekregen. Vanaf daar kun je ook de foto-albums bekijken.

Andere dingen komen nu weer eens aan bod, bijvoorbeeld weer eens foto’s maken van de andere dames. Een paar mooie foto’s van Lotus, bijna 22 maanden op de foto’s. Ze heeft zich in de afgelopen maanden heel goed ontwikkeld, bijna zonder dat wij het doorhadden zwaart ze uit richting volwassenheid. Gelukkig is ze in haar hoofd nog een dwaze pup en dat zal ze ook altijd wel blijven.

Blog  IMG_5767 Blog IMG_5780 Blog IMG_5796 Blog IMG_5820

 

Een ‘statieportret’ van kleine Breea met 13 weken:

Blog IMG_5639

En lekker spelend in de tuin:

Blog IMG_5868 Blog IMG_5871 Blog IMG_5880 Blog IMG_5930

 

En niet te vergeten, onze Alba. Ze speelt heel veel met Breea maar ook veel met Lotus. Ondanks dat ze tot ruim 10 weken de pups is blijven voeden en haar conditie natuurlijk nog niet 100% optimaal is, voelt ze zich overduidelijk fantastisch en ziet ze er alweer goed uit.

Blog IMG_5859

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s