Weer een boel eerste-keren

Vorige week vrijdag hebben de pups de wereld buiten ons huis en tuin kunnen bewonderen. Vanuit de Doggy Ride, goed ingepakt met kleedjes en de fleecemandjes, hebben ze alles goed bekeken. We zijn naar Rianne en Gauke gelopen, die vlakbij wonen. De pups mochten daar in hun omheinde tuin even spelen. Het was wel koud, na de vorst van de nacht ervoor dus na een paar minuutjes lekker de warme keuken in. Na een uurtje spelen en slapen, hebben ze de tuin nog even bekeken.
Alle pupjes vonden het leuk, hoewel sommigen even nodig hadden om te ‘ontdooien’ (hoewel de temperaturen dus eerder op bevriezen stonden dus ik kan me voorstellen dat het even een schok voor ze was!). Blog IMG_3026 Blog IMG_3045 Blog IMG_3060 Blog IMG_3072 Blog IMG_3094 Blog IMG_3098 Blog IMG_3120

 

In huis hebben de pups nu steeds vaker ook de huiskamer tot hun beschikking, waar ze goed gebruik van maken. Ze moeten leren huishondje te zijn en dat gaat niet vanuit een ren, hoe ruim die ook is, en ook niet van af en toe een uurtje los.
De speeltjesbak is al ontdekt.

Blog IMG_3146
Lotus’ favoriete aap wordt ontvoerd!

Blog IMG_3150

Lekker slapen in het biabed.
Blog IMG_3182

Het rendier-gewei wordt geproefd.

Blog IMG_3185

Blog IMG_3256

Blog IMG_3261

Als de pups wakker worden, gaan ze de tuin in, om daar een plasje te doen. De eerste keer hadden ze even nodig om te bedenken dat het buiten ook wel leuk is, inmiddels vinden ze het erg leuk. De zindelijkheidstraining gaat zo ook snel, zo snel dat ze ’s nachts al liever niet meer op hun ‘toiletbak’ willen poepen. Niet bevorderlijk voor onze nachtrust maar ja…

Blog IMG_3204 Blog IMG_3273 Blog IMG_3282

One thought on “Weer een boel eerste-keren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s