Grote zus

Dat is even wennen voor Lotus, dat ze grote zus is! Gisteren was ze al van bezorgd kijken waar die piepjes nou vandaan kwamen overgestapt naar naast de kist liggen en kijken. Maar als ik een pupje liet zien durfde ze nog niet te ruiken. Held op sokken, hoor, onze Vlo.
Vandaag wilde ze ineens wel ruiken. Maar toen de pup bewoog deed ze snel een stapje naar achteren. Blijkbaar had ze daarna er nog even over gedacht en besloten dat het pups zijn, en geen aliens. Ineens wilde ze wel kusjes geven. Als het aan haar ligt, sopt ze de pupjes direct helemaal nat. Dat is ook  niet de bedoeling natuurlijk.
Omdat we graag eerst even de routine voor Alba willen vastleggen, ze zijn tenslotte nog geen 3 dagen oud, moet Lotus nu even leren dat ze niet zomaar de bak in mag. Alba zit er niet mee, maar reinheid, rust en regelmaat stellen we toch maar even voorop nu. Lotus mag wel poetsen en snuffelen, maar nog even niet in de kist.

Dan krijg je dit beeld (beetje erg klein, een videostill vanaf de webcam waar de pupkopers op mee kunnen kijken, vastgelegd door een oplettende kijker):
Lotus webcam cutout

Conclusie: Lotus heeft haar rol als grote zus nu officieel omarmt en ze is smoorverliefd op haar broertjes en zusjes!

One thought on “Grote zus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s