Week 4

Gerekend vanaf de eisprong is Alba nu 4 weken drachtig, de tijd gaat snel!

We hebben de afspraak voor de echo gemaakt, ben heel benieuwd wat we te zien gaan krijgen. Op basis van gedrag en de uiterlijke veranderingen verwacht ik toch wel vruchtblaasjes te gaan zien maar toch blijft het heel spannend. Je weet maar nooit, misschien houdt ze ons toch voor de gek?

Alba eet deze week vrij slecht, wat ze vorige keer ook rond deze tijd had. Maar helaas heeft ze er dit keer ook wat last van maagzuur bij, wat de eetlust ook niet bevorderd. Soms heeft ze het ook juist als ze wat gegeten heeft, heel sneu. Okugest helpt wel wat, evenals kleine hapjes of een lepel honing. Rauwe honing is het beste, die is op maar staat op de boodschappenlijst! Ik hoop dat het snel over is en ze weer goed gaat eten.

De embryo’s zijn in de afgelopen week snel verder ontwikkeld. De ogen en de ruggengraatjes zijn ontwikkeld, de gezichtjes vormen zich en de aanleg van de organen is begonnen. Ze zijn van 5-10 mm groot nu 14-15 mm groot. Nog altijd net niks maar het blijft heel bijzonder om te bedenken dat het allemaal zo snel gaat daarbinnen!

Alba vind het heerlijk als we haar buik wrijven, ze kan hele avonden op haar rug liggen en wij geven haar natuurlijk braaf haar zin! Duty calls :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s