Goes CAC/CACIB

Gisteren was het tijd voor een show ietsjes dichter bij huis, in Goes. Lotus was als enige Barbet ingeschreven voor mevrouw M.J. Melchior uit Luxemburg.
We mochten als allereerste de ring in, door een voortvarende ringmeester werden we al gekeurd nog voor het volkslied gedraaid was. Mevrouw Melchior nam de tijd en heeft Lotus uitgebreid bevoeld. Lotus was erg enthousiast en maakte af en toe een huppel tijdens het lopen maar toonde zich netjes.

De kwalificatie Uitmuntend leverde Lotus haar eerste punt op voor het Nederlands Jeugdkampioenschap én haar eerste CAC, evenals het BOB.
Het keurverslag was lovend dus we waren heel tevreden.

Norah (Nuphar’s Bling It On) en haar baasjes waren gekomen om ons te supporten in de ring. Het was fijn Norah te zien en te knuffelen, het is zo’n heerlijk open hondje! Gezellig gekletst met de baasjes en zo vloog de dag voorbij. In de erering heeft Lotus zich goed laten zien, ze deed het netjes voor haar 10,5 maand. Zowel in de voorkeurring als de erering kwam de keurmeester nog aan haar hoofd voelen en ik ben trots dat Lotus dat makkelijk toe laat, ze verzette geen pas en vond het prima.

Geen geweldige foto’s (ik hoop dat de professionele fotograaf die in de erering zat nog mooie foto’s plaatst!) maar voor het idee 2 foto’s van Lotus in de erering:
Blog IMG_6523 Blog IMG_6527

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s