Nessa’s showcarriere

Nessa’s showcarriere in Amerika is ‘off to a flying start’. Van Judy kregen we het bericht dat Nessa de nummer 2 Barbet van 2012 is geworden binnen de United Barbet Club welke onder de United Kennel Club valt. Hiermee is ze uitgenodigd voor een show waarbij de beste 10 van elk ras deel mogen nemen.

EPSON MFP image EPSON MFP imageNessa is pas 1 keer naar show geweest. De eerste dag mocht ze nog niet deelnemen aangezien ze nog geen 6 maanden was. De 2 dagen erna heeft ze 2 maal Best of Breed gewonnen. Daarvoor moest ze 2 kampioensteven verslaan die allebei zelfs shows hebben gewonnen. Om het helemaal af te maken won ze ook  nog allebei de keren de groep. Een bijzondere prestatie en we zijn dan ook benieuwd hoe Nessa het gaat doen in de toekomst.

_DSC0464

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s