Blije honden

Sneeuw die niet tot nauwelijks aan je voeten plakt: dat geeft blije honden! Alba en Lotus vinden de lage temperaturen heerlijk en spelen en rennen elke wandeling naar hartelust.
Blog IMG_4368 Blog IMG_4320Zowaar een foto van de beide dames waarop ze naast elkaar stilstaan, jammer dat Alba niet ook de camera in kijkt maar je kan niet alles hebben he ;-).Blog IMG_4350Foto’s van de dames apart (goed te zien dat Alba’s staart nog steeds niet helemaal hersteld is, het zóú zomaar iets te maken kunnen hebben met het feit dat Lotus er nog wel eens in hangt met spelen…).Blog IMG_4331 Blog IMG_4406 Blog IMG_4372 2

Alba krijgt een paar keer per wandeling de dolle 5 minuten en crossed dan als een dolle rond, Lotus er achteraan. Tijdens deze wandeling was het de lol om de ‘bergen’ te bestormen, Lotus vond eraf ook grappig!Blog IMG_4419

One thought on “Blije honden

  1. Dat ziet en leuk en sportif uit met moeder en dochter… Mocca en Truffel doen dit ook en kunnen hier ook zo van genieten…. Groetjes, Fleur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s