De eerste nest-wandeling

Gisteren was het eindelijk zover, al een tijd terug hebben we een dag geprikt voor de eerste wandeling met het Nuphar’s A tot H-nest.
We zullen vaker een datum, tijd en plaats prikken en wie dan mee wil en kan wandelen, is van harte welkom. Voor deze eerste keer hoopte ik erg dat alle pups (behalve Nessa dan, in Amerika) zouden kunnen. Helaas kon Philou haar familie op geen enkele van de voorgestelde data. We hebben haar gemist maar hopen haar snel weer te zien.

Om de pups lekker te kunnen laten rennen, hadden we afgesproken op de Soesterduinen, een mooi open gebied waar je niet op smalle paadjes hoeft te lopen. Op de parkeerplaats verzamelden we, één voor één kwamen de pups met hun families aan. Aan de riem vonden de pups het al erg spannend. Alba ging keer op keer de hele rij pups af, heel leuk om te zien. Ze heeft ze allemaal al minstens 1 keer teruggezien maar nog niet zo en Alba wist heel goed dat er ook een wandeling bij zou horen.
Een stukje van de parkeerplaats af ging het letterlijk en figuurlijk los: rennen, rennen, rennen!

Geweldig om ze met zijn allen te zien rennen en spelen, alle 7 de honden hebben genoten. Na een uurtje lopen, waarbij de pups veel meer hebben gerend dan wij, waren we weer terug bij de auto’s. We hebben heel veel geluk gehad met het weer want het ging pas regenen nadat we terug waren! Helaas is het grauwe weer niet erg geschikt om foto’s te maken maar hier toch een paar. Klik HIER voor het (openbare) Facebook-album met meer foto’s. Ik beken eerlijk dat ik bij de heren af en toe heb moeten gokken wie wie is, die lijken zó op elkaar.

Thibault:Blog IMG_3458 thibaultBenjiBlog IMG_3490 benji

Lotus
Blog IMG_3511 lotusNorahBlog IMG_3513 norahBilly
Blog IMG_3640 billy
DolceBlog IMG_3545 dolce

Het beklimmen van een berg doe je samen ;-)!Blog IMG_3572Samen door de hei denderen is ook leuk!Blog IMG_3634Rennen!Blog IMG_3669Gelukkig kwamen we ook nog water tegen, even heerlijk afkoelen. Blog IMG_3676

Een groepsfoto:Blog IMG_3724 2

Dolce (Nuphar’s All My Tomorrows)Blog IMG_3804Blog IMG_3808Norah (Nuphar’s Bling It On)Blog IMG_3790 Blog IMG_3788Billy (Nuphar’s Everything Zen)
Blog IMG_3784Blog IMG_3786Thibault (Nuphar’s Four Leaf Clover)Blog IMG_3793Blog IMG_3794Benji (Nuphar’s Hip Hip Hurray)
Blog IMG_3800 Blog IMG_3803

Ons huis is niet groot, maar het lukte om alle mensen (toch 17 bij elkaar) een zitplek te geven. Ondanks het niet zo fijne weer heeft het jonge grut in de tuin nog verder gespeeld, terwijl er voor de mensen koffie, soep, kerststol, muffins, kaasstengels en andere lekkere dingen rond gingen.

Iedereen heeft bij het afscheid nog een klein cadeautje gehad, namelijk 2 koekjes gemaakt naar het evenbeeld van hun pup en eentje van Alba.
Blog KoekjesBlog Koekje Alba

We zijn heel blij dat er 6 van de 8 pups aanwezig waren, we hebben genoten! Nogmaals bedankt aan alle eigenaren voor het komen, het meebrengen van wat lekkers maar vooral voor de geweldige baasjes die jullie zijn voor ‘onze’ puppenkinderen.
Tot in het nieuwe jaar!

One thought on “De eerste nest-wandeling

  1. Het was zo leuk om (bijna) alle pups weer te zien. Wat is het een ontzettend leuk stel bij elkaar – net als hun baasjes ;-).
    De koekjes zijn onweerstaanbaar, kerstochtend gaan we er aan eentje – of twee – knabbelen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s