Bezoek aan Billy-Boy

Zondag 21 oktober waren we op bezoek bij Billy (Nuphar’s Everything Zen) en zijn geweldige familie. Billy is een beleefd ventje en kwam direct met een speeltje aan voor zijn moeder en zus. We hebben een leuke wandeling gemaakt, Billy woont in een mooie bosrijke omgeving waar je ook nog wilde dieren tegen kan komen (ok, toegegeven, de beren en wolven van Ouwehands zitten achter een hek, maar je kunt ze vanuit het bos wel zien!). Daarna kregen we een heerlijke lunch.

Billy lijkt ontzettend veel op zijn vader Ooli, erg leuk om te zien.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s