De laatste vliegt ook uit…

… Philou was gisteren de laatste van de pups die verhuisde. Een dubbel gevoel, weer een familie die je heel blij maakt met hun nieuwe huisgenootje maar voor ons echt het eind van een tijdperk. Het waren 12 intensieve weken met de pups en dan tel ik de 9 weken van de dracht nog niet mee.
Maar ook Philoutje is in een prachtig huis terecht gekomen bij haar geweldige nieuwe gezin waar ze zich ongetwijfeld snel helemaal thuis voelt.

Helaas ben ik vergeten om een foto te maken van het hele gezin inclusief Philou maar ik kan wel foto’s laten zien van de leuke cadeautjes die wij kregen! Philou-in-vogelvlucht mokken en heerlijke chocolaatjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s