Dierenpark Amersfoort

Tja, als je er zó dichtbij woont, ‘moet’  je haast wel he! Vandaag met de 3 puppendames en Alba naar de dierentuin geweest. Met 3 pups, hoe braaf ze ook zijn, is het wel even een opgave maar ik moet zeggen dat ze zich perfect hebben gedragen!

Ze vonden alles prachtig, zowel in als buiten de verblijven. Dolce, Philou en Lotus hebben hun ogen uitgekeken. De bruine beren waren aan het badderen, de parelhoenders vonden dat de pups wel heel spannend waren dus hebben aardig ‘gescholden’ tegen ze, de zebra’s kwamen naar het hek toe, Lotus vond de mara’s heel leuk en op weg naar de uitgang kwamen alle capucijnaapjes eens dichtbij bekijken wat er nu toch voor hun verblijf stond. Tussendoor even wat gedronken en gelegen, wat de dames ook heel braaf deden.
Ze hebben het geen moment eng gevonden, maar wel spannend natuurlijk want ze liggen nu helemaal uitgeput te slapen.

Ik had geen camera mee, dat wordt toch niets met 3 puppen én Alba, maar bij de ingang staan altijd fotografen dus bij binnenkomst hebben we deze foto laten maken:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s